ARMOR ALL® X ORACLE RED BULL RACING

MINDER WERK MEER SCHOON MET SERGIO PÉREZ
We zijn verheugd om Armor All® te verwelkomen in het team – een merk dat erg op ons lijkt en een sterke focus heeft op innovatie, ontwikkeling en het produceren van hoogwaardige producten voor mensen die om hun auto geven. We kijken uit naar een sterk partnerschap en om het merk Armor All® een wereldwijd platform te bieden om zijn expansie op de internationale markt te bevorderen
CHRISTIAN HORNER OBE Oracle Red Bull Racing, Teamchef

Armor All® & The Red Bull Racing Pit Crew

De officiële partner voor Cleaning & Care van Oracle Red Bull Racing

Oracle Red Bull Racing

voorbereiding is alles

In Formule 1-races is, net als op de weg, voorbereiding alles, wat nog eens versterkt dat, ongeacht hun niveau van expertise, elke coureur de beste zorg voor zijn auto wil.  Als onderdeel van onze samenwerking met Oracle Red Bull Racing, zie je Armor All® -branding op Red Bull Racing-auto’s, in de garage en afgedrukt op de handschoenen van de coureurs van het team, Max Verstappen en Sergio Perez. En wat nog belangrijker is, onze samenwerking zal zich ook uitstrekken tot winkels waar Armor All® -producten worden verkocht, evenals consumentenpromoties die fans de mogelijkheid bieden om een volledige race-ervaring te hebben.

“We zijn verheugd om ons bij Oracle Red Bull Racing te voegen als de officiële partner voor cleaning & care, die twee iconische merken samenbrengt die waarde hechten aan innovatie en hoogwaardige prestaties”, aldus Lori Shambro, Chief Marketing Officer van Energizer Holdings, Inc. consumenten wereldwijd en maak contact met mensen die een liefde voor hun auto en racen delen.”