• Nee. Armor All® Autoshampoo is grondig getest en veilig bevonden voor alle autolak, inclusief blanke lak. Dit product zorgt voor een fantastische glans zonder de wax van uw auto aan te tasten.

 • Armor All® Autoshampoo is veilig voor alle soorten autolak en blanke lak. Spoel uw auto af, meng het concentraat met water en was en droog uw auto voor een geweldige vlekvrije, streeploze glans.

 • Armor All® Autoshampoo bevat geen enkele van deze bestanddelen.

 • Wij adviseren Armor All® Autoshampoo te gebruiken door het wasconcentraat in een emmer te gieten en met water te mengen (gebruik 40 ml per 5 l). Na het verdunnen van het product, raden wij u aan een spons, doekje of handschoen te gebruiken om uw auto te wassen. Als u een hogedrukreiniger wilt gebruiken, raden wij u aan de instructies van de fabrikant te volgen, aangezien wij geen richtlijnen kunnen geven voor het gebruik van deze apparatuur.

 • Armor All® Autoshampoo is ideaal voor vinyl. Probeer voor hardnekkige vlekken op een cabriodak Armor All® Multifunctionele reiniger of Armor All® Reinigingsdoekjes, waarmee u de stoffen oppervlakken van uw auto snel en eenvoudig kunt reinigen. U kunt ook Armor All® Original beschermingsdoekjes gebruiken om uw stoffen dak te reinigen, te beschermen en te laten glanzen.

 • Voor het beste resultaat raden wij af om Armor All® Autoshampoo in de volle zon of als het auto-oppervlak warm is te gebruiken. Dit product wordt bij voorkeur gebruikt op een koele auto, bij voorkeur in de schaduw.

 • Armor All® Autoshampoo is vooral bekend om zijn vermogen om uw auto snel en gemakkelijk schoon te maken. Dit product bevat een reinigingsmiddel dat veilig is voor plastic en glazen oppervlakken. Als u het product gebruikt op huishoudelijke oppervlakken, zoals ruiten en plastic of vinyl buitenmeubilair, moet u eerst een test doen op een onopvallende plaats.

 • De houdbaarheid van Armor All® Autoshampoo is over het algemeen vijf jaar vanaf de productiedatum.

 • Armor All® beschermingsdoekjes is niet ontworpen voor gebruik op verf. Hoewel het product de lak van uw auto niet beschadigt, kan het er dof of streperig uitzien. Voor de beste resultaten op verf, probeer Armor All® Autoshampoo.

 • Armor All® beschermingsdoekjes zijn ideaal voor vinyl en kunnen verkleuring en verbleking van deze oppervlakken helpen voorkomen. Deze producten worden echter niet aanbevolen voor canvas of andere stoffen. Probeer voor deze oppervlakken Armor All® Multifunctionele reiniger of Armor All® Reinigingsdoekjes, waarmee u de stoffen oppervlakken van uw auto snel en eenvoudig kunt reinigen.

 • Ja. Armor All® beschermingsdoekjes zijn speciaal ontworpen om rubberen oppervlakken te beschermen, te reinigen en te laten glanzen. Regelmatig gebruik van Armor All® beschermingsdoekjes is een eenvoudige manier om uw rubberen oppervlakken te beschermen tegen barsten, uv-schade, verbleken of verkleuren.

 • Armor All® Autoglasreiniger is speciaal ontwikkeld voor gebruik op getinte ruiten van autofabrikanten en de meeste getinte ruiten van andere merken.

 • Armor All® Multifunctionele reiniger is niet ontworpen voor gebruik op lak. Hoewel het product de lak van uw auto niet beschadigt, kan het er dof of streperig uitzien. Probeer voor de beste resultaten op lak Armor All® Autoshampoo.

 • Armor All® Velgenreiniger kan worden gebruikt op de meeste soorten wielen, velgen, afdekkingen en wieldoppen. Het product kan worden gebruikt op wielen met een blanke laklaag, maar voor gebruik op niet-gecoate aluminium wielen of motorfietswielen, dient u contact op te nemen met de fabrikant. Wij raden u aan het product voor gebruik op een onopvallende plaats te testen. Stop met het gebruik als er waas of vlekken verschijnen. Niet gebruiken op velgen met een beschadigde blanke laklaag.

 • Armor All® Extreme Banden & Velgenreiniger is geformuleerd voor gebruik op de meeste soorten wielen, velgen, afdekkingen en wieldoppen. Het product kan worden gebruikt op wielen met gouden spaken, maar wordt niet aanbevolen voor wielen met ongecoat aluminium of chroom. Wij raden u aan het product voor gebruik op een onopvallende plaats te testen. Stop met het gebruik als er waas of vlekken verschijnen.

 • Armor All® beschermingsproducten zijn ideaal voor het beschermen, glanzen en reinigen van uw autobanden. Gewoon op het oppervlak spuiten, laten inwerken en afvegen voor een fantastische glans en langdurige bescherming. Deze producten mogen echter niet worden gebruikt op fietsbanden of het loopvlak van banden vanwege de gladheid.

 • Armor All® Extreme Banden & Velgenreiniger en Armor All Quicksilver® Banden & Velgenreiniger bevatten oppervlakte-actieve stoffen en bouwstoffen. Armor All® Tire Foam® beschermingsmiddelen en Extreme glanzende banden (spuitbus) bevatten siliconenemulsies op waterbasis en drijfgas. Armor All® Extreme glanzende banden (spray en gel) bevatten siliconenemulsies op waterbasis.

 • Afhankelijk van het product duurt het na het aanbrengen ongeveer 10 tot 15 minuten voordat Armor All® bandenproducten goed droog zijn. Zie het etiket van de verpakking voor specifieke informatie over de droogtijd.

 • Armor All® Extreme Banden & Velgenreiniger is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de velgen, afdekkingen en wieldoppen van uw auto. Wij raden af dit product te gebruiken op andere auto-onderdelen, waaronder de motor of de remmen van uw auto.

 • Hoewel sommige Armor All®-producten, zoals Armor All® Reinigingsdoekjes, gebruikt kunnen worden op andere huishoudelijke oppervlakken, raden we het gebruik van Armor All® Tire Foam® of Armor All® Extreme glanzende banden op fiberglas of terrasmeubilair af. Deze producten zijn speciaal geformuleerd voor banden.

Veelgestelde vragen

Andere veelgestelde vragen

Hulp en Advies

De kneepjes van het vak
 • Exterieurtips

  Reinig de buitenkant van de auto, plastic, rubber, vinyl en canvas

  Kunststof en rubber zijn overal aan de buitenkant van een auto te vinden - de bekleding, het lijstwerk, de bumpers en zelfs de beugels die de wisserbladen vasthouden. We hebben de tips die u nodig hebt voor het schoonmaken van deze items, het schoonmaken van zwarte plastic bekleding van een auto en het wassen van het canvas van een cabriolet.
 • Exterieurtips

  Zo maakt u autobanden en wielen schoon

  Weten hoe u uw autowielen op de juiste manier schoonmaakt en uw banden wast, kan een groot verschil maken voor het algehele uiterlijk van uw voertuig. Uw banden nemen het meeste vuil op tijdens het rijden. Ontdek hoe u uw banden en wielen op de juiste manier schoonmaakt, inclusief hoe u verchroomde wielen schoonmaakt.
 • Exterieurtips

  Zo maakt u autoruiten schoon

  Op de ruiten van uw auto kunnen vuil en stofdeeltjes, straatvuil, boomsap, watervlekken, insecten en vogelpoep ophopen. Weten hoe u autoruiten schoonmaakt en hoe u uw voorruit schoon houdt, is essentieel om veilig te rijden.