• De beste bescherming krijgt u door telkens als u uw auto wast een beschermingsmiddel te gebruiken. Armor All® Original beschermingsdoekjes helpt uw kunststof, vinyl en rubberen interieuroppervlakken te beschermen tegen schadelijke uv-stralen.

 • Om te voorkomen dat er te veel Armor All® beschermingsproduct op het glas komt, kunt u het middel rechtstreeks op een doek spuiten (katoen en badstof werken het best) en het interieur daarmee afvegen. Armor All® beschermingsdoekjes bieden meer controle om oppervlakken gelijkmatig te behandelen.

 • Armor All® Leerbehandelingsproducten zijn perfect voor leer. Onze speciaal samengestelde producten verzorgen uw leer, of het nu in uw auto of uw woning is, en zorgen ervoor dat uw leer er als nieuw blijft uitzien. Deze producten zijn echter niet ontworpen voor gebruik op suède, buckskin of stof. Zij zijn ook niet ontworpen voor gebruik op zitbanken of fietszittingen vanwege de gladheid. Als u twijfels hebt over een bepaald oppervlak, is het altijd verstandig het eerst op een onopvallende plaats te testen.

 • Armor All beschermings- en lederverzorgingsproducten bevatten oppervlakte-actieve stoffen en siliconenemulsies op waterbasis. Ze bevatten geen alcohol of terpentine. Bovendien bevatten Armor All® Outlast® Interior Restorer Cream en Outlast® Leather Restorer uv-remmers.

 • Armor All® bescherming is de marktleider in het beschermen van vinyl, rubber en kunststof auto-oppervlakken. Regelmatig gebruik van Armor All® Original bescherming beschermt niet alleen tegen uv-schade, verbleken en verkleuren, maar het product zorgt ook voor een uitstekende glans.

 • De houdbaarheid van Armor All® beschermingsproducten is ten minste vijf jaar vanaf de productiedatum. Producten kunnen langer meegaan dan de houdbaarheidsdatum.

 • Armor All® beschermingsproducten zijn veilig voor gebruik op het dashboard van uw auto, en veroorzaken geen barsten. Armor All® beschermingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om te beschermen tegen uv-schade (zoals barsten en verkleuren). Of u nu de voorkeur geeft aan sprays, doekjes of gel, onze beschermingsmiddelen kunnen helpen om uw dashboard er als nieuw te laten uitzien.

 • Hoewel Armor All® bescherming over het algemeen wordt gebruikt om uw auto schoon te maken, te beschermen en te laten glanzen, kunt u dit product op verschillende huishoudelijke oppervlakken gebruiken, waaronder vinyl, rubber en harde, gekleurde plastic oppervlakken. Test het eerst op een onopvallende plaats en vermijd het gebruik op oppervlakken waar gladheid een probleem kan zijn.

 • Armor All® Multifunctionele reiniger wordt niet aanbevolen voor gebruik op leer. Probeer voor leeronderhoud Armor All® Leerbehandelingsgel, Armor All® doekjes voor leer of een Armor All® Leerbehandelingsproduct.

 • Armor All® Autoglasreiniger bevat propyleenglycol n-butylether isopropanol en oppervlakte-actieve stoffen. Armor All® Multifunctionele reiniger bevat oppervlakte-actieve stoffen, propyleenglycol n-butylether en bouwstoffen. Armor All® Schuimreiniger voor tapijt en bekleding, oppervlakte-actieve stoffen, diethyleenglycolbutylether, bouwstoffen en methylpropaan.

 • Ja. Armor All® Multifunctionele reiniger is een ideaal product voor vele reinigingsbehoeften voor auto’s, inclusief zacht vinyl. Als u dit product regelmatig gebruikt, blijft uw auto schoon en ziet hij er als nieuw uit.

 • Hoewel de producten waarschijnlijk op vele huishoudelijke oppervlakken kunnen worden gebruikt, zijn zij ontwikkeld en getest voor gebruik in auto’s. Zorg ervoor dat u eerst een test uitvoert op een onopvallende plaats en vermijd het gebruik van Armor All® Protectants op oppervlakken waar gladheid een probleem kan zijn.

 • Hoewel onze producten veilig zijn voor de meeste oppervlakken van uw auto, is het slim om dit zeker te weten voordat u een product gebruikt. Bezoek de individuele productpagina’s of kijk op het etiket voor gebruiksinstructies.

 • De doekjes van Armor All® combineren dezelfde geweldige producten die u gewend bent, in een gebruiksvriendelijker formaat. Ze bevatten dezelfde geavanceerde reinigings- en beschermingsstoffen als de volledige lijn Armor All®-producten. Daarom presteren ze net zo goed als andere goede Armor All®-producten.

 • Armor All® Leerdoekjes zijn perfect voor gebruik op de meeste leren oppervlakken, inclusief behandelde leren meubelen, kleding en natuurlijk autostoelen. Onze speciaal samengestelde producten verzorgen uw leer, of het nu in uw auto of uw woning is, en zorgen ervoor dat uw leer er als nieuw blijft uitzien. Deze producten zijn echter niet ontworpen voor gebruik op suède, buckskin of stof. Vanwege de gladheid mogen ze niet worden gebruikt op banken of fietszadels. Als u twijfels hebt over een bepaald oppervlak, is het altijd verstandig het eerst op een onopvallende plaats te testen.

 • Armor All® Glasdoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op getinte ruiten van autofabrikanten en de meeste getinte ruiten van andere merken.

 • Armor All® reinigingsdoekjes zijn niet ontworpen voor gebruik op autolak. Gebruik voor gelakte oppervlakken Armor All® Autoshampoo.

 • Armor All® reinigingsdoekjes zijn ontworpen voor gebruik op dashboards, vinyl en stof. Ze zijn een handige één-staps reinigingsoplossing voor het interieur van uw auto. Deze doekjes worden echter niet aanbevolen voor gelakte of glazen oppervlakken.

 • Armor All® reinigingsdoekjes bevatten dipropyleen glycol butyl ether, bouwstoffen en oppervlakte-actieve stoffen.

 • Armor All® reinigingsdoekjes zijn speciaal ontwikkeld en getest voor gebruik op auto-oppervlakken. Ze worden niet aanbevolen voor gebruik op gelakte of glazen oppervlakken. Bij gebruik op huishoudelijke oppervlakken, zoals plastic of vinyl, moet u eerst een test doen op een onopvallende plaats.

 • Armor All® Original beschermingsdoekjes zijn een perfecte oplossing voor een snelle reiniging van uw banden in één stap. Naast de doekjes kunt u ook elk Armor All® bandenproduct proberen voor een uitstekende reiniging, glans en bescherming van uw banden.

 • Armor All® reinigings- en beschermingsdoekjes blijven gegarandeerd om een jaar vochtig te blijven vanaf de datum van aankoop.

 • Armor All®-doekjes bieden geweldige oplossingen voor het snel en veilig reinigen en beschermen van het dashboard van uw auto. Armor All® Original beschermingsdoekjes beschermen uw dashboard niet alleen tegen uv-schade, maar helpen ook om verkleuren en verbleken na verloop van tijd te voorkomen. Bovendien zijn Armor All® reinigingsdoekjes speciaal ontwikkeld voor het veilig reinigen van hardnekkig vuil zonder de uitdroging, beschadiging of vervaging van oppervlakken.

Veelgestelde vragen

Andere veelgestelde vragen

Hulp en Advies

De kneepjes van het vak
 • Interieurtips

  Het schoonmaken van autobekleding

  Het is belangrijk om te weten hoe u autobekleding moet reinigen, aangezien het een aanzienlijk deel van het interieur van de auto beslaat en onderhevig is aan slijtage. De stoelen, tapijten en vloermatten van uw auto worden allemaal vies en bevlekt, dus regelmatig onderhoud is essentieel.
 • Interieurtips

  Zo maakt u het vinyl, rubber en lederen interieur van uw auto schoon

  Het interieur van uw auto wordt voortdurend blootgesteld aan zonlicht en hitte. Rubberen, leren en vinyl interieurs, zoals dashboards en stoelen, kunnen na verloop van tijd verkleuren, uitdrogen en barsten als ze niet goed worden behandeld. Beschermmiddelen zijn de meest effectieve manier om auto-interieurs zoals vinyl schoon te maken, omdat ze oppervlakteactieve stoffen bevatten om vuil te verwijderen en bescherming te bieden tegen UV-schade.