Als iemand die een levenslange liefdesrelatie heeft gehad met auto's en alles wat met auto's te maken heeft, weet ik uit de eerste hand hoe belangrijk hoogwaardige autoverzorgingsproducten zijn voor het uiterlijk en het gevoel van een auto. Vanaf het moment dat mijn vader op 8-jarige leeftijd een skelter voor me kocht, tot het winnen van het F1 Wereldkampioenschap, ben ik geobsedeerd door de kleinste details van de auto's in mijn leven en ik ben verheugd om met Armor All® samen te werken, een merk dat dezelfde obsessie deelt.
Jenson Button

De details maken een verschil uit

Jenson Button, Armor All® Global Brand Ambassador
2009 F1 Wereldkampioen

Jenson Button

Jenson Button wordt beschouwd als een van de beste Grand Prix-coureurs aller tijden, hij won het Formule 1-wereldkampioenschap 2009 en verzamelde 15 raceoverwinningen en 50 podiumplaatsen tijdens zijn 17 jaar in de F1.  Button is meer recentelijk de oprichter van Extreme E-team JBXE, waarin hij ook zal deelnemen.

“We zijn verheugd om de opwindende wereld van Grand Prix-races te betreden en verwelkomen Jenson Button als de allereerste wereldwijde merkambassadeur van het merk Armor All®”, aldus Lori Shambro, Chief Marketing Officer van Energizer Holdings, Inc. “Ons partnerschap met Jenson vertegenwoordigt de eerste van vele marketinginspanningen die Armor All® zullen helpen om nieuwe consumenten over de hele wereld te verbinden en aan te spreken en te laten zien hoe onze hoogwaardige, innovatieve en gebruiksvriendelijke producten elke autobezitter ten goede kunnen komen, ongeacht hun expertiseniveau.”